mojagostilna.com

Gostilna pri Micki

Gostinski lokal še ni objavil nobene slike. Slika je simbolična.

zadnja sprememba

Delovni čas

 • Ponedeljek: Zaprto

  Torek: 9:00-22:00

  Sreda: 9:00-22:00

  Četrtek: 9:00-22:00

  Petek: 9:00-23:00

  Sobota: 9:00-23:00

  Nedelja: 10:00-18:00

  Prazniki: 10:00-18:00

O nas

 • Gostinski lokal nima opisa.

Kako do nas

Ocene

 • Jst sem si naročil 2x priloga pražen krompir, gobovo juho, ter solato, vse je bilo super in okusno, edino kar me moti, da na svoji spletni strani nimajo celotnega jedilnika, kjer lahko vidiš cene pijač ter prilog. Lahko bi imeli tudi več ponudbe za vegeterijance, je pa potem vprašanje kak je kuhar in ali je kuhinja primerna za ta način kuhanja...ma ja itak večina je mesojedcev :D

   
 • Cena je komentirana na osnovi OBLJUBLJENO-DOBLJENO. Podrobno: Dogovorjeni smo bili za kosilo za manjšo družbo /15-20 ljudi/ ob priliki praznovanja 80-letnice. Š½eleli smo svojo sobo, katero so nam pokazali. Obljubili, da bodo odvečne mize odmaknjene za prostor za ples ter pripravljena miza v kotu z vtičnicami, da si bomo lahko predvajali lastno glasbo. In kaj je dejansko bilo: Nameščeni smo bili v sobi katero so nam pokazali, vendar so bili v njej tudi ostali gosti. Mize seveda niso bile odmaknjene, ker so bile zasedene. Mize v kotu z vtičnicami ni bilo. Ko so ostali gostje pojedli (kar se ni skladalo z našim programom) so pač odšli. Mize smo odmaknili sami, sami poiskali vtičnice in si pripravili glasbo. Luštno je bilo 1 uro, dokler niso v sosednji večji sobi, ki je ločena samo z vrati na harmoniko, pričeli z živo glasbo, ki je bila izredno glasna. S tem svoje glasbe nismo mogli več poslušati, komaj da smo odkričali ne odpeli Vse najboljše. Dobili nismo praktično nič od naštetega. Razen dogovorjene hrane, pa še tu je bila premrzla gobova juha. Očitno je prevladala politika požrešnosti, kar je v zadnjem času v navadi. Večji zaslužek je pri družbi 100 ljudi kot pri 20. Ni pa pošteno in ni poslovno. To je navadno zavajanje in goljufanje strank. Mene ne vidijo nikoli več.

   
 • Pri Micki je vedno super. Prvič sva šla na ene simpl palačinke in so bile odlične - take s čokolado, ne z nutello! Tudi z orehi so super. Da ne govorim o dunjacih, ki so fenomenalni in tko veliki, da čez krožnik gledajo. Lahko primerjam z enim Kračunom tam na Š tajerskem, kjer se afnajo z eno sceno, v resnici pa greš ven lačen.