mojagostilna.com

Profil uporabnika En_Zeppec

Uporabniško ime: En_Zeppec
Komentarjev: 3

Ocene uporabnika

 • Turška restavracija Yildiz Han

  Ta lokal sem si izbral za proslavljanje v krogu družine! Moje ocene povedo vse - prijazna postrežba, humor, odlična hrana - pustili smo se razvajati in jedli po nasvetu in z več hodi. Edino piščanec je bil malo prepust, vse ostalo super! Pijača odlična, moram pa povedati, da smo tudi vso pijačo želeli turško! Kakorkoli že, mi smo bili vsi zelo zadovoljni in bomo še zavili tja. Kar pa se tiče cene - glede na naše izkušnje niso najnižje, so pa znosne oziroma primerne vrsti lokala - tudi mnogo dražje smo že jedli! Š e pridemo, ko bo čas in primerna priložnost!

   
 • Vila Bella

  Z mojo drago večkrat zavijeva tja in vedno odideva zadovoljna, seveda pa si s ceno ne razbijava glave, res pa je, da ni za vsak žep. Postrežba vrhunska! Hrana odlična, pa še ravno prav je je. Pripadam med gurmane in se zato zelo rad pustim razvajati. Kljub spremembi lastnikov je nivo ostalo takšno, kot nas je nanj navadil Brane! Malce me je zmotila samo glasba (tu mislim na živo glasbo) - pa ne toliko zaradi kakovosti, pa tudi zato, ampak predvsem zato, ker sem poslušal samo staro, večkrat prežvečeno muziko. Nisem ravno rosno mlad, sem pa dolgo živel od profesionalnega igranja - no poslušal sem pretežno muziko, ki sem jo igral še sam. Vsekakor pa to ni toliko moteč element, da me tja ne bi več bilo - nasprotno, še velikokrat bom prišel!

   
 • Restavracija hotela Bellevue

  Lahko rečem, da sem stalni-priložnostni gost in nisem nikoli odkorakal nezadovoljen. Tudi cene so v primerjavi z drugimi podobnimi lokali v bistvu nizke. Hrane je bilo vedno še preveč, kar je pravzaprav edini očitek, ki pa je rečen v pozitivnem smislu. Vedno zelo lično in okusno. Normalno je, da ceno dvigne buteljka - hm, kje je pa ne? kdo pa pravi, da mora biti ravno buteljka? Marsikatera pijača je cenejša kot v središču Kranja!!! Vsekakor bom še prišel, vendar pa rad potujem in raziskujem Slovenijo, tako, da imam rad tudi spremembe. Ne želim pretiravati - toda, če bodo še delali tako, kot do zdaj, se bomo zanesljivo še videli!

   

Priljubljene

 • Priljubljeni lokali so prikazani le prijavljenim uporabnikom.

Povezave uporabnika

 • Povezave uporabnika so vidne le povezanim uporabnikom.