mojagostilna.com

Profil uporabnika uros.sotler

Uporabniško ime: uros.sotler
Komentarjev: 5

Ocene uporabnika

 • Gostilna Asado

  odlična ponudba, prijazno osebje, ter zelo okusna morska hrana, ki po kakovosti prekaša marsikatero gostilno na slovenskem primorju in tudi naših sosedih. Povabili smo tudi prijatelje iz kopra, ki so bili ravno tako presenečeni in navdušeni nad odlično pripravljeno hrano.

   
 • Gostilna Francl

  odlične domače jedi pripravljene na svojevrsten način v kombinaciji dobrih okusov in dobro teksturo. cene primerne z ponujenim, odlična tudi izbira domačih vin.

   
 • La cantina

  pizzerija in špageterija, NE to ni to, to je nekaj več, nekaj kar bi morale ponujati tudi najbolj oglaševane gostilne. La Cantina postavlja nov mejnik med pizzrijami in špagetarijami. prevzela je celo otroke. neverjetno kako se lahko človek zmoti ko presoja zunanjost, ki zgleda kot diskontna trgovina, notranjost pa je vredna obučudovanja, vidi se vložek notranjega oblikovalca, pizze odlične, testenitn pravilno kuhane, bolognese omaka s pelati, to je to. hrana odlična, cene pa super.

   
 • Restavracija Shambala

  tokrat sem se srečal prvič z omenjeno zvrstjo hrane. ni sicer junk food ala kitajske restavracije. je pa seveda hrana v kitajskih restavracijah bolj prebavljiva zaradi evropskega okusa. hrane ne prilagajajo svetovnem okusom, so naravnani in zapriseženi azijski trdicionalni kuhinji,kar je pohvalno. restavracije ne priporočam firbcem, ker bodo odšli lačni, imajo dobro ponudbo slovenskih vinarjev in azijskega piva. če vas že želja zapelje v omenjeno restavracijo pa jih opozorite, naj vam v jedi ne dajejo zelišča kot je koriander. omenjena začimba prevlada z okusom v mešanici ostalih začimb.za moj okus celo prevlada ostale in pusti okus dišave.

   
 • Restavracija Špajza

  postrežba slaba, jdeilnik bogato opremljen, hrana pa ni vredna opisa, kot tudi ne okusa. 2 x razočaran, sedaj nikoli več. osel gre dvakrat na led.

   

Priljubljene

 • Priljubljeni lokali so prikazani le prijavljenim uporabnikom.

Povezave uporabnika

 • Povezave uporabnika so vidne le povezanim uporabnikom.