mojagostilna.com

Profil uporabnika nataligak

Uporabniško ime: nataligak
Komentarjev: 6

Ocene uporabnika

 • Gostilna Ravbar

  Hja, očitno ima v vseh gostilnah kuhar kdaj slabo roko. Meso je sicer bilo odlično, ampak ravioli z zelišči, po katerih so baje znani, so se tako razkuhali, da so se razpotegnili čez cel krožnik po dolgem in po čez, skuta pa je razpadla in zelišč ni bilo niti čutiti. Kar se tiče okusa in videza zelo slabo. Kar precej dvomim, da kuhar tega ni opazil, ko je polagal jed na krožnik. Tudi postrežba je škripala. Ko smo že naročili, je čez 15 min prišla natakarica (morda lastnica) povedati, da nekaterih jedi ni več. Ura je bila 13.30, ko smo naročili. Toliko v opozorilo tistim, ki ne pridejo točno ob 12h na kosilo. Opravičilo pa je zvenelo kot nujno zlo. Tudi čakali smo zelo dolgo, glavno jed smo dobili ob 14.45. Pretežno dobra hrana pač ne odtehta vedno slabe postrežbe in dolgega čakanja. Kritika pa je vidno nezaželjena. Raje pohvalite, boste manj energije zgubili. Meni, ki vam ga sicer prinesejo, pa kar zaprite, ker vam bodo takoj ob naročilu povedali, da ne velja. Š½al zaradi vsega tega ne morem dati boljše ocene. Upam, da bodo imeli drugi obiskovali več sreče.

   
 • Gostilna Sočerga

  Pri Milanu smo bili že večkrat. Š e pred nedavnim okusna hrana. Ambient katastrofa. Raje drugam, če ste na to občutljivi. Fuži s tartufi so lahko zelo dobri, včasih malo manj. Mineštre so ponavadi odlične, pa kruh in pršut sta tudi dobra. če vam pa gospodar, ki je včasih muhast (drugače pa ustrežljiv), reče, da nekaj ni dobro, ne vzet. Res ni dobro. Postrežba je malo bolj robata, kak krožnik lahko prileti preveč odločno na mizo, morda boste kdaj jedli tisto, kar vam bo gospodar ukazal...vzemite to "za zraven" kot del ponudbe. Velik plus je to, da je poudarek na domači, pristni hrani. Gospodar se tudi ne pretvarja, da ima neko luksuzno gostilno, zato gostje pogosto oprostijo neelegantno obnašanje. Mi do zdaj smo.

   
 • Gostilna Na gradu

   
 • Gostilna Al Mulin Norbedo

  Zelo lep ambient, sploh poleti pred gostilno. Notranjost je morda malenkost preveč načičkana z raznimi dodatki in okraski po stenah, ampak nič hujšega. Stvar okusa. Strežba je odlična, z izjemo enega natakarja, ki pa zna svojo netaktnost popraviti s hudomušnostjo. Porcije so se zmanjšale v primerjavi s prejšnjimi leti, kriza se pač pozna. Cene so tudi šle nesorazmerno gor in tudi neupravičeno, ker hrana ni več tako okusna, kot je bila. Ljubitelji domačih jedi raje obiščite kakšno drugo gostilno. Marsikatera jed ima žal "idustrijski pridih" in to se toliko bolj pozna, če si vajen doma pridelanega sadja in zelenjave. Torej okusno, ampak ne tako pristno kot kje drugje. Š e posebej smo bili navdušeni nad morskimi jedmi in sladicami. Pa juha iz škampov. Za dol past!

   
 • Okrepčevalnica Pri Mariji

  če ne veste, da je v stavbi gostilna, boste gotovo šli mimo nje. Vhod ni pretirano vabljiv. Notranjost je skromna, čista in urejena. Hrana je dobra in sveža. Ponavadi je na izbiro pet ali šest jedi, ponujajo tudi sladico. Cmoki so odlični! Je pa drugačen režim kot v drugih okrepčevalnicah: Marija včasih kar sama določi, kaj boste jedli, tako da morate biti bolj odločni pri izbiri jedi. Zgodi se tudi, da že naročite in vam pride čez 5 minut povedati, da izbrane jedi ni več. Ko je gužva, je treba kar čakati na postrežbo in vam tudi pove, da dela tisto, kar lahko in da ne gre tako hitro. Včasih bo prišla do vas in vas prosila, če lahko razdeli porcijo - sladico, ker bo gost zraven vas ostal brez. Vode iz pipe ne strežejo in so nejevoljni, ko vprašaš zanjo. Mislim, da je edina gostilna, ki noče streči vode (vsaj na Obali). Kritike ne sprejemajo najbolje. Porcije so tudi manjše kot drugod, tako da bodite pripravljeni, da boste čez 3-4 ure fejst lačni. Kruh zaračunajo posebej. Gostje radi prihajajo zaradi na zdrav način pripravljene hrane, tako da včasih je kar vrsta. Deloma k temu pripomore tudi to, da v bližini ni nobene primerljive okrepčevalnice ali gostilne, ki bi nudila take malice.

   
 • Gostilna Pod Kostanjem

  Gostilna v Sv. Antonu je zamenjala že veliko lastnikov, ampak Viljem Gustinčič je zadevo zasukal končno v pravo smer! Ambient bi se dalo še izboljšati, ampak dajmo gospodarju še nekaj časa. Malice so vse po 5,00 EUR, osebje je zelo prijazno in ustrežljivo, porcije velike, hrana pa zelo dobra. Izbirate ponavadi med 4 jedmi, ki vključujejo tudi solato. Prevladuje meso (pečenke, čufti, krače, mešano meso na žaru ipd.), mineštre, tudi pohane jedi se znajdejo na jedilniku (pohan sir, dunajski itd.), ribe, kalamari (na žaru, cvrti, polnjeni - ti so sploh dobri), rižote, testenine in še kaj drugega. Super bi bilo, če bi bila vsak dan na voljo ribja jed (ne pohana). Tudi dobre pice imajo. Kar tako naprej!

   

Priljubljene

 • Priljubljeni lokali so prikazani le prijavljenim uporabnikom.

Povezave uporabnika

 • Povezave uporabnika so vidne le povezanim uporabnikom.