mojagostilna.com

Profil uporabnika anatrsar

Uporabniško ime: anatrsar
Komentarjev: 3

Ocene uporabnika

 • Stara oljka

  Ob prihodu v gostilno, nas ni nihče od osebja pozdravil. Ko smo vprašali, kam se lahko vsedemo, je natakarica izgubljeno zamomljala v tujem jeziku, naj se razgledamo in da je vseeno. Ker nismo našli mize za 3 osebe, smo se izbrali večjo. Čez 5 minut je do nas prišel drug natakar, ki nas je osorno napodil od mize ter nas napotil k manjši. Presenečeni nad obnašanjem, ampak še vedno potrpežljivi, smo se posedli in želeli naročiti vsaj pijačo. Natakarji so drveli mimo nas, brez kakršnekoli ponudbe. Zdaj že precej dehidrirani, smo želeli naročiti pijačo, vendar nam natakar št. 3 ni niti odgovoril.. Postrežba in odnos: nikoli več! Hrana je načeloma okusna, vendar riba je riba. Cene pa so prav tako zasoljene. Ni vredno časa in nervov.

   
 • Gostilna Parangal

  Postrežba v gostilni izredno prijazna in kljub zapolnjenosti miz zelo hitra. Prehrana enkratna, cene pa ugodne. Definitivno najboljša do zdaj obiskana gostilna na obali.

   
 • Pivovarna, pivnica in pizzeria Diavolo

  Osebje v piceriji ne premore par enostavnih stavkov oz. prijaznih besednih zvez. Glede na to, da sem 3x ponovila kaksno pico zelim, da specejo, so prinesli napacno. Brez opravicila se je natakar obrnil in se tudi kasneje, ob placilu ni opravicil. Ko sem mu povedala, da sem razocarana nad postrezbo, me je na hitro in otrosko zakljucil z Ok, bom povedal sefu. Pica je bila kot taka zelo okusna, vendar me zaradi nesprimernega vedenja tja vec nebo.

   

Priljubljene

 • Priljubljeni lokali so prikazani le prijavljenim uporabnikom.

Povezave uporabnika

 • Povezave uporabnika so vidne le povezanim uporabnikom.