mojagostilna.com

Profil uporabnika numi

Uporabniško ime: numi
Komentarjev: 3

Ocene uporabnika

 • Gostilna Janežič

  Postrežba primerna, glede na to, da je bila gostilna precej zasedena. To je verjetno vzrok tudi malo manj topli jedi, nad katero pa se je pritožil samo eden od 6 v naši skupini. Hrana, ki smo jo naročili (juhe, ribe, zrezki, cvrtje, solate, sladice) korektna, dobro pripravljena toda brez presežkov. Postrežba dobra. Pri oceni ambienta je stvar odvisna od okusa, zelo moti samo obupen hrup, čeprav družbe v sobi niso bile razgrajaške. Komaj smo se slišali čez mizo. To je sicer problem večine gostinskih lokalov, mogoče bi bilo dobro, da bi investirali tudi v tovrstne izboljšave, ko bodo naslednjič preurejali. Gostje odidemo, zaposleni pa delajo v takem okolju vsak dan, tako da bi se lahko pobrigali vsaj za svoje. Problem čistoče na stranišču je očitno stvar nizkega nivoja obiskovalcev, saj je bilo ob prihodu čisto, čez 2 uri pa obupno (to velja za moško stranišče) - vsaj ob koncih tedna bi bilo treba snažilko zaposliti že čez dan, da pospravlja sproti. To veliko pove o nas Slovencih - gostje so večinoma okoličani (od Domžal do Ljubljane). Cena sprejemljiva, približno 23€ na osebo: aperitiv, juha, glavna jed, solata, sladica. Lahko priporočim kot solidno.

   
 • Gostilna Žolnir

  Prijeten ambient, precej hrupno ampak čisto, osebje zelo prijazno. Hrana okusna, vendar nič posebnega. Jabolčni zavitek zelo dober, prav tako zelo dobre domače salame. Pogostitev je bila z vnaprej pripravljenim menijem, pri katerem se mi zdi problematično, da je vse od predjedi naprej meso, meso in spet meso, torej precej težka zadeva. Na "srečo" so bile porcije manjše, da smo lahko vse pojedli. Primer jedilnika: narezek z mesninami, goveja juha, govedina s hrenom, zrezek s prilogo, divjačina s prilogo, sladica.Nedomiselno. Glede na to, da je jesen, in da je zdaj sveže zelenjave in sadja obilo, bi pričakovali kaj bolj raznolikega. Priporočam vsem, ki nimajo težav s holestelorom, boleznimi ožilja in ki niso vegaterijanci.

   
 • Pizzeria in špageterija Da Mattia

  Za moj okus najboljše pice, sem namreč zagovornik tega, da je pica pizza in ne obloženka z vsem od koruze do pomfrija, samo še makaronov in vampov nekateri ne dajo gor (ali pa tudi to že?).Tu se večinoma držijo preverjenih italijanskih okusov. Tudi testenine, njoki in rižote so dobro pripravljeni, z veliko svežih in prvovrstnih sestavin. Kolegi so pohvalili tudi žrebičkovo in govejo taljato. Moti me solatni bar, česar ne odobravam iz higienskih razlogov, sicer pa dobiš samo velike solate, ki so samostojni obroki. Količine: zame dovolj obilne, raje prevelike, saj poleg glavne jedi ne zmorem še sladice. Za pohvalit je njihov izbor vin, bolj v smislu kakovosti kot širine. Prostor je sicer majhen, a prijeten in okusno opremljen, malo motijo zelo majhne sanitarije. Cene za pice so zelo zmerne, za močnate jedi sprejemljive, mesne so pa že dražje. Ampak če ne hodiš ravno vsak dan ven jest, se da preživet. Priporočam.

   

Priljubljene

 • Priljubljeni lokali so prikazani le prijavljenim uporabnikom.

Povezave uporabnika

 • Povezave uporabnika so vidne le povezanim uporabnikom.