mojagostilna.com

Profil uporabnika primoza

Uporabniško ime: primoza
Komentarjev: 10

Ocene uporabnika

 • Restavracija in pivnica Emonec kafe

  Ko smo ob zadnjem stiku s primorskimi oštirji v gostilni Maja na Š kofijah že skoraj obupali, da se na Primorskem še kaj dobi po primerni ceni smo naleteli na to gostilno. Ribja plošča za 30 EUR je odlična, ni mastna, kot je to značilnost Majine plošče za 50 EUR. Tudi ostala hrana, ki smo jo naročili je bila odlična, sveže pripravljena. Točijo zelo dobro lastno pivo, ki je še boljše kot tisto npr. Adam Ravbar ali pri Gali In. Tako, da očitno nad Primorci še ni za obupati, le pravo gostilno je potrebno najti.

   
 • Gostilna Mihovc

  Oceno obnavljam periodično, to pot opažam, da so se cene dvignile nesorazmerno z infalcijo. Očitno se morajo vlaganja v nek nov ambient hitro povrniti. Tu nas več ne vidijo, vsaj ne v sezoni, ko ne utegnejo pripraviti niti domačih sadnih cmokov. Grem raje po zamrznjene k Pečjaku, pa pasulj iz konzerve.

   
 • Pizzerija Ema

  Oceno obnavljam periodično, to pot opažam, da so se cene dvignile nesorazmerno z infalcijo. Tako nas tu par let ne vidijo. Okusnost se z porastom cene pic na cca. 9 EUR ni dvignila. Kar nekaj.

   
 • Gostilna in Picerija Gala In

  Oceno obnavljam periodično, to pot opažam, da so se cene ostale na isten nivoju napram Bohinju so že zelo ugodne. Se pravi se bomo ustavili tu in ne v Bohinju.

   
 • Kmečki turizem Pri Abramu - Jež

  Ker so primorski oštirje zvečine spridili, oziroma dvignili cene v nebo, je prijetno zaznati tudi kako izjemo temu žalostnemu trendu. Tu pri Abramu se še vedno dobi domače dobrote po zmernih cenah, porcija njokov z divjčainskim golažem stane 8 EUR, narezek domače salame pa 5,2 EUR. Zraven strežejo domač kruh. Tako je destinacija kljub osamljeni, odmaknjeni legi oblegana od domačih in tujih (italijanskih) gostov. So zgled tega, da če ne naviješ cen v nebo privlečeš k sebi kup gostov, ki bi drugače šli tudi drugam.

   
 • Gostilna Maja

  Nad gostilno smo bili povsem razočarani. Š E posebno smo bili razočarani nad ceno premastne ribje plošče za dve osebi - 49 EUR. Ribja juha stane okroglih 8 EUR. Tako bodo morali Primorci krepko razmisliti, kako naprej v gostinstvu. S takimi cenami nas tudi tu nikoli več ne vidijo. Vnaprej je dobro zahtevati meni s cenami, ki v tej gostilni ni na voljo, vsaj mi ga nismo dobili. Ravno danes sem prebral v žurnalu, da predstavljamo gostje iz osrednje Slovenije 70% Italijani pa 30% prometa. Mi kot gostje iz osrednje Slovenije prav gotovo ne bomo več reševali gostincev iz tega konca, ki so očitno povsem izgubili kompas.

   
 • Gostilna in prenočišče Turšič

  Recesija se močno pozna tudi pri ponudbi gostiln, kjer se v primeru pomanjkanja prometa zatekajo k recikliranju in hranjenju jedi. Tako neokusne gobove juhe že dolgo časa nisem jedel. Popečena zelenjava je bila mastna. Tako je gostilna ena v vrsti tistih, ki se jim bomo v prihodnosti izogibali. Nasplošno pred obiskom gostiln priporočam preverbo njihovega letnega prometa iz javnih evidenc: http://www.ajpes.si/JOLP.

   
 • Picerija Matjaž

  PO nekaj časa smo prišli do te pizzerie in ugotovili, da od pred nekaj let niso dvignili svojih cen. če bodo s tem načinom poslovanja zdržali, se jim bo to zanesljivo poznalo tudi na prometu. Vzrok je konkurenca, ki ob upadanju prometa draži, kar povzroči povratno ponoven upad prometa. Pice so ostale dobre, tako da je razmerje kakovst/cena zelo popravilo. čisti prihodki od prodaje 2011 66.682 2010 62.314

   
 • Pizzerija Gorenc

  Glede na podražitve, ki so se jih privoščili gostinci podobnega kalibra npr. Leščanska Gala in je obisk priporočljiv, ker so ugodnejši, kakovost ponudbe pa je vsaj enaka. Presenečajo z izdelki, ki so kombinacija pice z bolj tradicionalno hrano.

   
 • Pizzeria in gostilna San Nicolo

  Cena pic se je od zadnjega ocenjevanja dvignila za cca 50%, to je na 9 EUR, kar je povsem preveč, tako, da nas tu več ne vidijo. Očitno so postali ena v vrsti gostiln, ki zadnje čase pretiravajo s podražitvami, čeprav je to na dolgi rok harakiri.

   

Priljubljene

 • Priljubljeni lokali so prikazani le prijavljenim uporabnikom.

Povezave uporabnika

 • Povezave uporabnika so vidne le povezanim uporabnikom.