Mojagostilna.com

Varstvo osebnih podatkov

Politika varstva osebnih podatkov velja za spletno stran www.mojagostilna.com, ki jo upravlja Elegant d.o.o., Slovenska ulica 13, 2000 Maribor.

Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP)

Obvezuje nas ZVOP, s katerim se določajo pravice, obveznosti, načela in ukrepi, ki preprečujejo neustavne, nezakonite in neupravičene posege v zasebnost in dostojanstvo posameznika oziroma posameznice pri obdelavi osebnih podatkov.

Zbiranje podatkov

Na spletni strani www.mojagostilna.com zbiramo naslednje podatke, pri čemer pri posamezni storitvi zbiramo samo tiste podatke, ki so za namen tiste storitve oz. za razkrit namen obdelave primerni in ustrezni po obsegu:

  • osebni podatki (ime in priimek, naslov elektronske pošte, poštni naslov, datum rojstva, telefonska številka)
  • ostali podatki o uporabniku (IP naslov, podatki o obiskanih spletnih straneh v okviru strani www.mojagostilna.com, čas obiska, spletni brskalnik uporabnika)

Zgoraj navedene podatke zbiramo z namenom:

  • zagotavljanja storitev na spletnih straneh www.mojagostilna.com
  • preverjanja podatkov
  • podpore in pomoči uporabnikov

Vnos osebnih podatkov

Vnos osebnih podatkov je prostovoljen in vsak uporabnik lahko kadarkoli zavrne vnos osebnih podatkov iz katerih se da neposredno identificirati uporabnika (ime in priimek, naslov elektronske pošte, poštni naslov). V primeru zavrnitve posredovanja osebnih podatkov ne boste deležni nagrad, ki jo ponujamo na strani www.mojagostilna.com. V primeru vnosa osebnih podatkov pa nam uporabnik dovoli njihovo obdelavo v skladu s to politiko varstva osebnih podatkov.

Ne glede na prejšnji odstavek pa na strani www.mojagostilna.com avtomatsko zbiramo podatke o IP naslovu, času obiska in obnašanju na spletni strani www.mojagostilna.com. V tem primeru gre za podatke iz katerih ni mogoče neposredno identificirati posameznega uporabnika. Te podatke zbiramo na podlagi vašega obiska spletne strani www.mojagostilna.com. V primeru, da ne želite, da bi o vas zbirali te podatke, prosimo, da spletno stran www.mojagostilna.com zapustite.

Piškotki

Piškotki so alfanumerični identifikatorji, ki jih vpišemo na trdi disk vašega računalnika in omogočajo delovanje določenih funkcij portala.

Prejemanje promocijskih obvestil

Z vnosom vaših osebnih podatkov na spletni strani www.mojagostilna.com izrecno dovoljujete Elegant d.o.o., da vam periodično z namenom obveščanja, pošiljamo promocijska sporočila gostinske ponudbe in dogodkov. Imate pa seveda pravico, da kadar koli od nas brezplačno zahtevate, da vam prenehamo pošiljati sporočila oz. da se odjavite s pomočjo temu namenjenega obrazca.

Zunanje spletne strani

Ta politika varstva osebnih podatkov velja samo za spletno stran www.mojagostilna.com. Naše spletne strani vsebujejo tudi povezave na druge spletne strani, pri čemer pa nismo odgovorni za politiko zaščite, piškotkov in vsebine teh zunanjih spletnih strani.

Dopolnitev besedila

Našo politiko varovanja vaših osebnih podatkov bomo v bodoče spreminjali glede na možne dopolnitve ZVOP. O tem bomo vse registrirane uporabnike teh spletnih strani tudi obvestili s pomočjo e-pošte.

Pripombe in kontakt

Če imate kakršne koli pripombe na našo politiko varovanja vaše zasebnosti, ali če želite dodatna pojasnila, ste vedno dobrodošli da stopite v kontakt z nami info@mojagostilna.com ali preko kontaktnega obrazca.

Elegant d.o.o., september 2018

Pogoji uporabe portala

Vsak uporabnik je dolžan upoštevati pravila portala mojagostilna.com. V primeru ugotovitve kršenja pravil, lahko uporabniški račun začasno onemogočimo ali ga izbrišemo v celoti.

Registracija

Vsak uporabnik ima lahko le en uporabniški račun na portalu mojagostilna.com.

Osebni podatki

Vsak registriran uporabnik jamči za resničnost vpisanih osebnih podatkov, ki jih shranjujemo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Objava komentarjev

  • Komentarji so moderirani, kar pomeni, da jih pred objavo pregleda administrator. V kolikor je komentar napisan žaljivo na kakršen koli način, ga ima administrator pravico zavrniti.
  • Ne uporabljajte imen konkurenčnih lokalov v oceni lokala, ki ga ocenjujete.
  • Vsak uporabnik se zavezuje, da ne bo povzročal namerne škode lastniku lokala in se bo vzdržal neprimernega jezika.
  • V roku 24 ur lahko vsak uporabnik objavi do tri ocene.
  • Ne pišite jezni. Ocene so spoštovane, če so napisane korektno.

Obračunavanje storitev

Vsak naš naročnik prejme račun v skladu s ponudbo in s predhodnim dogovorom ter ima v skladu z zakonom možnost zavrnitve le-tega v petnajstih (15) dneh.

Informacije o gostinskih lokalih

Vseskozi se bomo trudili zagotavljati točne informacije o gostinskih lokalih, vendar ne odgovarjamo za možne napake.

Pridržujemo si pravico do spremembe oziroma dopolnitve pogojev brez predhodnega obvestila.